Workshops

Home/Aanbod/Workshops
Workshops 2017-04-21T10:22:29+00:00

Workshops

Hebt u altijd goed willen leren grillen, De beste spareribs ,burgers en steaks kunnen bereiden? Prachtige stukken vlees perfect garen? De BBQ expert worden en heerlijk eten kunnen maken?  In een unieke stijl kunnen wij bij u thuis een prachtige buiten keuken in een half uur neerzetten en kunnen u en uw gasten een workshop volgen met De Big Green Egg  en de Grill Guru. Met drie kamados totaal kunt u een heel uitgebreid menu  maken en zoveel mogelijke verschillende tecknieken uitproberen. Zo haalt u het meeste uit een workshop. Zijn er gerechten die u altijd heb willen proberen maar weet niet hoe, vraag het gerust. We vinden het leuk om een op maat gemaakte workshop te maken volledig naar uw wensen. Of kiez uit een van onze thema’s.

Kamado Basics

Flamkuchen op de kamado gebakken met crème fraiche, rauwe ham, rode ui, en gruyere kaas

Warm gerookte zalm op een cedar hout plank

Varkens ribroast Low n slow, met appelhout gerookt

Gepofte aardappel, gegrilde en geroosterde groente van het seizoen

Gegrilde perzik met een limoen mascarpone en geroosterde pistache

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje, fris en water tijdens de workshop voor 65.00 euro per persoon (min 8 personen- max 20 personen)

American specia

Spare ribs, extra dik. Low n slow gerookt over kersenhout met een sweet n spicy bbq saus

Varkens burger, gevuld met cheddar kaas en jalepeno, op een zachte witte broodje

Bier can Chicken, hele kip op een blik bier

Steak van het sukade (Flat iron)

Gegrilld mais en vers gemaakt coleslaw

Hasselback Aardappels

Deze workshop duurt 5-6 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje , fris en water tijdens de worshop voor 75,00 euro per persoon (minimum 8 personen- maximum 20 personen)

Worshop Vis, schaal en scelpdieren op de Kamado 

Mosselen uit de Dutch Oven, met brood op de BBQ gebakken

Vers makreel licht greookt op appelhout met frisse zoet-zuur groenten

Kabeljauw in een zoutkorst gebakken

Warm gerookt zalm op een cedar plank met een citoen peper rub

Hele gamba’s gegrilld met een knoflook kruiden olie

Prijs op aanvraag IVM seizoens wisselend prijzen

Workshop Steaks en zo

Voor de echte carnivoren onder ons,

Spare ribs low n slow ap appelhout gerookt

Picanha van het angus rund- reverse seared met Jack Daniels hout chips

Flat iron steak (sucade)- op een zout plank geschroeid

Rib eye van het dubbeldoel rund- caveman stijl- direct op de gloeiende kolen.

Deze workshop duurt ongeveer 5-6 uur. U krijgt het volledig menu, een welkomst drankje, fris en tafelwater tijdens de workshop voor 75.00 euro per persoon (minimum 8personen- maximum 20personen)

Workshop luxe 3-4 gangen diner

Zie private dining en live cooking voor voorbeeld menu’s

Prijs afhankelijke van het menu. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u een workshop volgen, neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Van pizza tot paella, de versatiliteit van de kamado geeft u de kans om uw eigen menu samen te stellen. Wij helpen u graag en maken vrijblijvend een voorstel dat aan uw wensen voldoet.

.

BBQ Home

Uw gasten verrassen met een unieke BBQ ervaring, vers bereid bij u thuis. Van Klassieke Amerikaanse BBQ gerechten tot een luxe 5  gangen diner. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BOEK NU

BBQ Business

Een unieke toevoeging aan uw bedrijfsfeest. Neem contact op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te vragen.

BOEK NU
Logo Header Menu